Hitri kontakt

Mizarstvo Meh d.o.o.
+386 (0)3 897 46 30
+386 (0)41 776 028
info(at)mizarstvo-meh.net

Varovanje osebnih podatkov Mizarstvo Meh d.o.o.


V primeru, da nam na straneh www.mizarstvo-meh.net ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost. Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba. Obvezujemo se, da bodo vsi na ta način pridobljeni podatki na spletni strani mizarstvo-meh.si varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Splošni pogoji

Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Pogoji uporabe avtorskih vsebin

Vse informacije, grafika in programski elementi v najširšem pomenu (teksti, skice, fotografije, video vsebine ipd.), vsebovane na spletnih straneh www.mizarstvo-meh.net, so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev.

Kdor želi objaviti le del vsebine oz. jo želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev. Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani. Za reklamno pasico lahko kontaktirajo na info(at)mizarstvo-meh.net

Registracija, prijava in ogledovanje vsebin spletnih strani logarska-ojstrica.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

Ostalo

Reklamacije računa

Če menite, da vam naše storitve niso bile pravilno obračunane, lahko v 8 (osmih) dneh po prejemu računa podate ugovor na izdani račun. Reklamacije morajo biti podane pisno, in sicer:

  • osebno na sedežu našega podjetja
  • pisno po elektronski pošti na naslov info@mizarstvo-meh.net
  • pisno po pošti na naslov Mizarstvo Meh d.o.o., Cesta talcev 8, 3320 Velenje

Reklamacije storitev

Trudimo se, da bi storitve izvajali čim bolj kakovostno. V kolikor menite, da storitev ni bila ustrezno izvedena, vas prosimo, da nam svojo pritožbo posredujete čim prej, da preverimo stanje in ustrezno ukrepamo v čim krajšem možnem času. Morebitno pritožbo lahko posredujte po telefonu, preko elektronske pošte ali osebno na sedežu podjetja.

V primeru vprašanj se lahko obrnete na eno izmed naših telefonskih številk, ki so navedene na strani " Kje smo".

Raba spletnih piškotkov

Mizarstvo Meh d.o.o.